Over Ons

Wij zijn klantgericht resultaatgericht REFYSIO

REFYSIO is een bedrijf dat sinds 2006 met zeer gemotiveerde en vakkundige therapeuten alles in het werk stellen om onze klanten van hun bewegingsklachten af te helpen. Wij staan voor kwaliteit en resultaat en zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Naast onze klantgerichtheid geloven wij in bereikbare zorg voor iedereen! Dat betekent dat wij ons blijven inzetten om dit te kunnen garanderen. Speciaal voor mensen die niet of onvoldoende zijn verzekerd voor fysiotherapie bieden wij onze diensten aan onder de noemer REFYSIO Herstel. Hiermee bent u tot wel 30% goedkoper uit dan bij andere praktijken in de regio!

Onze beste kwaliteiten

Wij zijn continue bezig om onzelf te verbeteren op alle vlakken van de professionele zorg om zodoende de beste kwaliteit te kunnen leveren aan al onze klanten.

Om te bepalen waar we staan vragen we onze klanten op regelmatige basis wat zij vinden van REFYSIO en de door ons geleverde diensten en therapieen. Uit deze feedback blijkt dat onze klanten ons de afgelopen drie jaar waarderen met een gemiddelde score van 8.8! Hieronder de staan de door onze klanten best gewaardeerde kwaliteiten van REFYSIO.

Bereikbaarheid en prijs
100%
Vakkundigheid en resultaat
100%
Vriendelijkheid en service
100%

Wie wij zijn

Wij streven ernaar om binnen de paramedische zorg het bedrijf te zijn met de beste prijs/kwaliteit verhouding in heel Noord-Holland. Op deze manier kunnen wij de zorg bereikbaar houden voor iedereen, nu en in de toekomst!

Je hoort het tegenwoordig overal. De zorg wordt steeds duurder voor iedereen. Wij zijn overtuigd van het feit dat dit niet zo hoeft te zijn en vinden dat goede zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn. Dit kan alleen als we blijven innoveren binnen de zorg. Door steeds te blijven zoeken naar andere bedrijfs- en verdienmodellen proberen wij ons steentje bij te dragen voor een bereikbare zorg voor iedereen.

Ons team bestaat uit enthousiaste therapeuten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met ons gemotiveerde team doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk hun doelen te laten bereiken. Voor de een is dat vrij zijn van bewegingsklachten voor de ander is dat op een verantwoorde wijze fit worden of gezond blijven.

94% van onze klanten beveelt ons aan bij familie en vrienden!

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!