Aangesloten Bij / Partners

Netwerken en Organisaties

Om onze kennis en kunde op peil te houden zijn we aangesloten bij diverse netwerken en organisaties. Op deze pagina staan alle organisaties en netwerken kort beschreven. Voor meer informatie over de betreffende organisatie klikt u op de link.


Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie http://www.defysiotherapeut.com

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

ONCONET

OncoNet is een netwerk van fysiotherapeuten deskundig in het trainen van mensen met kanker tijdens de chemotherapie in de regio van het Integraal Kanker Centrum Amsterdam (IKA). OncoNet is ontstaan na de pilotstudie “Trainen tijdens chemotherapie” uitgevoerd door het VU medisch centrum, Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (NKI-AvL) en fysiotherapiepraktijk Motion uit Uithoorn. In dit project bleek dat kankerpatiënten tijdens hun chemotherapie kunnen trainen en in staat zijn om hun conditie te behouden en spierkrachtverlies tegen te gaan.

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie

Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie http://www.nvfl.nl

De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie staat voor verdere verdieping van kwalitatieve verbeteringen van de oedeemtherapie en belangenbehartiging van oedeemfysiotherapeuten. Zij streeft naar meer bekendheid bij behandelaars, patienten en zorgverzekeraars en aandacht voor verdere vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Contact Informatie

Uiterwaard 11 1703 MB Heerhugowaard 072-5720200 info@refysio.nl

Openingstijden

Maandag : 08:30 tot 17:00 Dinsdag : 09:00 tot 17:00 Woensdag : 09:00 tot 17:00 Donderdag : 08:30 tot 15:00 Vrijdag : 08:00 tot 11:30 Weekend : Gesloten

Na openingstijden tot 20:00 telefonisch bereikbaar.

Waarom wachten? Weg met die klachten!

Te lang doorlopen met uw bewegingsklachten kan leiden tot ergere klachten of een langere hestelperiode.