Sportmassage

Verzorging bij sportactiviteiten

Sportmassage is een speciale massagevorm die wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning, terug te dringen. Sportmassage kan op verschillende wijzen worden toegepast. Bijvoorbeeld als onderdeel van de verzorging bij sportactiviteiten, als onderdeel van de voorbereiding vóór een wedstrijd en/of als onderdeel van de cooling down ná een sportactiviteit.

Last van Sportblessures?

In dat geval is alleen sportmassage niet genoeg. Wij helpen u er graag vanaf!

Vorm van ontspanning

Sportmassage kan ook los gezien worden van sport. Een goede sportmassage, net als bij vrijwel iedere vorm van massage, zorgt voor psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel, kan dit effect ook leiden tot een sneller herstel van het lichaam.

Wanneer niet?

Sportmassage mag niet worden toegepast in de directe periode na een spierscheuring, bij een ontstekking of wond van de huid of wanneer iemand koorts heeft. Ook wanneer de spieren zeer zwaar belast zijn, is het beter om de sportmassage enkele dagen uit te stellen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van sportmassage hangt af van de duur van de behandeling.

  • Behandeling van 45 minuten: €29,95
  • Behandeling van 30 minuten: €19,95
Let op! Sportmassage wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. U moet deze behandelingen zelf betalen. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij ons in de praktijk direct na uw behandeling betalen via PIN.

Sportmasseur nodig?

Naast de mogelijkheid voor individuen om een goede sportmassage te ontvangen, zijn wij ook beschikbaar voor bedrijven, sportverenigingen en/of tijdens wedstrijden of evenementen. Meer informatie over de mogelijkheden en onze beschikbaarheid? Neem dan telefonsich contact met ons op: 072-5720200.

Contact Informatie

Uiterwaard 11 1703 MB Heerhugowaard 072-5720200 info@refysio.nl

Openingstijden

Maandag : 08:30 tot 17:00 Dinsdag : 09:00 tot 17:00 Woensdag : 09:00 tot 17:00 Donderdag : 08:30 tot 15:00 Vrijdag : 08:00 tot 11:30 Weekend : Gesloten

Na openingstijden tot 20:00 telefonisch bereikbaar.

94% van onze klanten beveelt ons aan bij familie en vrienden!

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!