Tarieven en Vergoedingen

Tarieven en vergoedingen

Fysiotherapie zit niet meer in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding van de behandelingen fysiotherapie door uw zorgverzekeraar, dient u hiervoor aanvullend verzekerd te zijn. Per aanvullende verzekering verschilt het aantal vergoede behandelingen fysiotherapie. Het is daarom verstandig vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar het aantal behandelingen fysiotherapie dat u maximaal vergoed krijgt. Een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar is te vinden op de site van Independer. Meer informatie nodig? Bezoek dan de pagina van het KNGF met betrekking tot dit onderwerp.

Heeft u nog vragen over onze tarieven of diensten?

Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden!

Contracten met alle grote zorgverzekeraars

Wij hebben contracten afgesloten met alle grote zorgverzekeraars. Mocht u aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie en u heeft nog voldoende ruimte in uw aanvullend pakket, dan regelen wij de financiele afhandeling direct met uw zorgverzekeraar. U hoeft in dat geval niets te doen.

Onvoldoende verzekerd voor fysiotherapie?

Wij geloven in bereikbare zorg voor iedereen! Dat betekent dat wij ons blijven inzetten om dit te kunnen garanderen. Speciaal voor mensen die niet of onvoldoende zijn verzekerd voor fysiotherapie bieden wij onze diensten aan onder de noemer REFYSIO Herstel . Hiermee bent u tot wel 30% goedkoper uit dan bij andere praktijken in de regio! Voor een overzicht van de kosten van onze diensten kijkt u op de pagina van REFYSIO Herstel .

Sportmassage

Naast onze eerder genoemde diensten kunt u bij ons ook terecht voor sportmassages door een erkende sportmasseur. Sportmassages vallen niet onder uw zorgverzekering. Deze dienst valt dus in de categorie onverzekerde zorg. Meer informatie over deze dienst kunt u vinden op de pagina Sportmassage.

Contact Informatie

Uiterwaard 11 1703 MB Heerhugowaard 072-5720200 info@refysio.nl

Openingstijden

Maandag : 08:30 tot 17:00 Dinsdag : 09:00 tot 17:00 Woensdag : 09:00 tot 17:00 Donderdag : 08:30 tot 15:00 Vrijdag : 08:00 tot 11:30 Weekend : Gesloten

Na openingstijden tot 20:00 telefonisch bereikbaar.

Waarom wachten? Weg met die klachten!

Te lang doorlopen met uw bewegingsklachten kan leiden tot ergere klachten of een langere hestelperiode.